Skip to main content
  • Radno vrijeme
    0-24

Usluge

Putujte opušteno, dok je Vaše vozilo na sigurnome!

Parking Pleso – aerodrom Zagreb posvetio je pažnju sigurnosti te je cijeli parking ograđeno kako bi Vaše vozilo bilo zaštićeno. Profesionalnim video nadzor osiguravamo da je svaki dio parkinga pokriven kako bi svi bili što bezbrižniji. Kontroliranim ulazom i izlazom osiguravaju da samo ovlašteni pojedinci imaju pristup parkingu.

Parkiranje

Nakon što parkirate svoje vozilo, naše osoblje će Vas prevesti u našem službenom vozilu do zračne luke Franjo Tuđman Zagreb. Po povratku s putovanja pričekati ćemo Vas na aerodromu i vratiti do vozila.

Praktičnost

Samo 2 minuta vožnje od zračne luke Franjo Tuđman Zagreb nalazi se naš zaštićeni parking sa 350 parkirnih mjesta. Rezervirajte svoje mjesto još danas i prepustite se putovanju kojeg planirate.

Sigurnost

Osiguravamo parking tako da je isti ograđen, video nadzor za kontrolu ulaza i izlaza 24/7/365. Sigurnost Vašeg vozila naša je primarna briga i naš glavni prioritet kada ste na putu.

Planirajte putovanje

Rezervirajte svoj parking već danas i ostvarite besplatan transfer!

Praktičnost

2 km od zračne luke Franjo Tuđman Zagreb, 5 minuta vožnje

Sigurnost

0-24 video nadzor, ograđeno parkiralište i čuvanje Vašeg vozila

Korporativni program

Unaprijedite svoje poslovanje, poslujte jednostavnije!

Parking Pleso – aerodrom Zagreb u svojem programu nudi mogućnost zakupa većeg broj parkirnih mjesta na dvije lokacije koje se nalaze u neposrednoj blizini same zračne luke Franjo Tuđman Zagreb. Sve lokacije su ograđene i pod stalnom zaštitom. Zbog svojih kapaciteta i lokacije iznimno su pogodne za zakupce koji posjeduju veći broj automobila i u potrazi su za velikim i sigurnim parkingom.

Rent a car

Za potrebe rent a car-a organizirali smo poseban dio parkirnih mjesta koji je prilagođen za ovu svrhu djelatnosti. Svim zakupcima parkirnih mjesta osigurali smo fizički ograđeno područje te brz i siguran prijam vozila te ulaz/izlaz s parkinga.

Tvrtke

Poduzećima koje često šalju svoje zaposlenike na daleka putovanja omogućujemo posebne uvjete u vidu najma parkirnih mjesta za duže vremensko razdoblje te mogućnost boravka u našem hotelu. U sklopu ove ponude osiguravamo smještaj u Hotelu Garny Pleso.